Χριστουγεννιάτικο Bazaar Σωματείου “Παναγία Ευαγγελίστρια”

Ξεκίνησε, σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2022, το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ “Παναγία Ευαγγελίστρια”, με κατασκευές των ωφελούμενων μας υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους όπως επίσης και με κατασκευές από τους μαθητές και εκπαιδευτές του Decomagia, που ως γνωστόν, για 6η χρονιά, η κα Μάγια Ζαγκόρσκα πραγματοποιεί εκπαίδευση ωφελούμενων αλλά και μαθητών της για τον συγκεκριμένο σκοπό, 2 φορές τον χρόνο.

Πρώτος επισκέπτης στο Bazaar, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, κ. Αναστάσιος Μπινίσκος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χρήστο Λιακόπουλο, και την Αντιδήμαρχο, κα Βέρινα Καρακώνη.

Το bazaar πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια», επί της οδού Θάλειας Λουκίδου 3 στην Ηλιούπολη και θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 08:00 – 20:00, έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Επιλέξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα χαρίστε ένα μεγάλο χαμόγελο στους δημιουργούς τους!

Σας περιμένουμε όλους!