Πολεμικές Τέχνες

Στα πλαίσια των δράσεων του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», πραγματοποιούμε μαθήματα Tae Kwon Do στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-μεΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια».

Τα μαθήματα γίνονται, δύο φορές την εβδομάδα, υπό την καθοδήγηση του κ. Κώστα Καλούδη, έμπειρου επαγγελματία κριτή Tae Kwon Do σε Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς αγώνες, προπονητή & ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Kaloudis Sports Club και του επιτελείου του.

Σκοπός μας είναι να εμφυσήσουμε στους ωφελούμενους μας τον σεβασμό, την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση και την ευγενή άμιλλα συμμετέχοντας και σε εκδηλώσεις κερδίζοντας διακρίσεις ενώ παράλληλα οι ωφελούμενοι μας να νιώσουν αυτοπεποίθηση, να κοινωνικοποιηθούν και μας χαρίσουν αμέτρητα χαμόγελα.

Επίσης, η εμπειρία των μαθημάτων Tae Kwon Do ενισχύει την αντίληψη, την κινητικότητα, την αντοχή, την γενική φυσική κατάσταση και προπονεί το σώμα με έναν διαφορετικό και ποιοτικό τρόπο πέρα από την συμβατική γυμναστική. Ταυτόχρονα, μας διδάσκει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο για κανέναν άνθρωπο όσο διαφορετικός και αν είναι.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για κανέναν άνθρωπο όσο διαφορετικός και αν είναι.