Τελετή Λήξης της Εκπαιδευτικής Χρονιάς 2021 – 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς 2021-2022, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια από την χορωδία του Σωματείου μας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μουσικοθεραπεύτριας, κας Έλενας Πασούδη και των συνεργατών της, Νίκο Χιωτιδη,  φωνή, Κων/νο Χασιώτη – κιθάρα, Ελισώ Ράμμου – κλαρινέτο, Πένυ ΣακελλαρΙου – πιάνο και Κυριάκο Δημητρόπουλο – φωνή.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Σωματείου, κος Δημήτρης Στεφανίδης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κο Χρήστο Χρήστου, αναφέρθηκαν στην υποστήριξη του Δημάρχου Ηλιούπολης, κου Γιώργου Χατζηδάκη και τον αναγόρευσαν σε «Επίτιμο Μέλος» του Σωματείου μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. τον Νοέμβριο 2021 και της Γενικής Συνέλευσης τον Φεβρουάριο του 2022.

Ακολούθησαν ομιλίες από τους: κο Δημήτρη Νικόλσκυ, Κοινωνιολόγο, Πρόεδρο Ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» και Διευθύνων Σύμβουλο στην ΕΣΤΙΑ, με θέμα «Δημιουργική Απασχόληση: Πρωτεύουσα Επιλογή», κα Δήμητρα Κουτσούκη, Καθηγήτρια, Διευθύντρια Εργαστηρίου Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας/ Αναπτυξιακών και Κινητικών Διαταραχών στο Σ.Ε.Φ.Α.Α “Τ.Ε.Φ.Α.Α του ΕΣΠΑ με θέμα: «Πανεπιστήμιο και Σύνδεση με την Κοινωνία».

Χαιρετισμό απηύθυναν: η Βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για Κοινωνικά Θέματα, κα Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής της ΝΔ, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Κεντρικού Τομέα, κ, Γιώργος Δημόπουλος, η Πρόεδρος της ΜΕΛΕΔΩΝΗΣ και της ΕΣΤΙΑΣ, κα Έφη Προκοπάκη.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης, φανερά συγκινημένος, αφού αναφέρθηκε στους τρόπους συνεργασίας με το Σωματείο μας και γενικά του Δήμου Ηλιούπολης για τις κοινωνικές δράσεις και άλλων φορέων, ευχαρίστησε θερμά το Σωματείο μας, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον μικρό Άγγελο Χατζηαθανασίου και όλους τους ωφελούμενους και εργαζόμενους για την τιμητική αυτή ενέργεια στο πρόσωπό του.

Παρευρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι: κος Κώστας Σεφτελής, κος Γιάννης Αντζινάς, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, κος Θέμης Γιαννόπουλος, η εκπρόσωπος του Γραμματέα ΑμεΑ της Ν.Δ., κου Κώστα Λολίτσα, και πλήθος γονέων και φίλων.

Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά όλο το προσωπικό που αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Μετά την εκδήλωση, το Διοικητικό Συμβούλιο, παρέθεσε δείπνο (σε γνωστή ταβέρνα της Ηλιούπολης) προς τιμήν του Δημάρχου Ηλιούπολης, με τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Σωματείου μας.