Πρόσκληση στην Τελετή Λήξης της Εκπαιδευτικής Χρονιάς 2021 – 2022

Το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια» σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε στην τελετή λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς 2021 – 2022, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ειδική Τελετή Αναγόρευσης του Δημάρχου Ηλιούπολης, κ. Γεωργίου Χατζηδάκη, σε Επίτιμο Μέλος του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια».
Στην εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια από την χορωδία του Σωματείου μας, υπό την διεύθυνση της Μουσικοθεραπεύτριας, κας Έλενας Πασούδη και των συνεργατών της.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Δημήτρης Νικόλσκυ, Κοινωνιολόγος και Πρόεδρος Ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» και η κα Δήμητρα Κουτσούκη, Διευθύντρια Εργαστηρίου Προσαρμοσμένης Κινητικής, Δραστηριότητας/ Αναπτυξιακών και Κινητικών Διαταραχών στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.