Παρουσίαση του Βιβλίου με θέμα «8 Λόγοι για να κόψεις το Κάπνισμα»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαίου 2022, στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ μεΑ Ηλιούπολης “Παναγία Ευαγγελίστρια”, η παρουσίαση του βιβλίου “8 Λόγοι για να κόψεις το κάπνισμα”.

Η ιδέα έκδοσης του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν της κας Μαρίας Κ. Αγραπίδου, Χειρουργού Οδοντιάτρου DDS. Συμμετέχουν, ακόμη στη συγγραφή του βιβλίου με κειμενά τους: η κα Ντιάνα Παπαλλά, Ογκολόγος Ακτινοθεραπεύτρια και Ιδρυτικό Μέλος του Σωματείου μας, η κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Καλλιθέας, ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, MD, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, η κα Αθανασία Σκουτανιώτη, Διευθύντρια Παιδικής Αγωγής Δήμου Καλλιθέας, η κα Σταυρούλα Ζυγούρη Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο κ. Θωμάς Πανδής, ηθοποιός και η κα Μαρία Στρατηγού Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Τους συγγραφείς παρουσίασε και έδωσε τον λόγο, για να αναφερθούν στο δικό τους θέμα που περιλαμβάνεται στο βιβλίο, η Γιατρός, κα Ντιάνα Παπαλλά.

Τον συντονισμό της έναρξης είχε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Καθηγητής, κ. Δημήτριος Στεφανίδης.

Παρευρέθησαν και χαιρέτησαν:

Ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιάννης Καλλιάνος, Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, η Αντιδήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, κα Γεωργία Σκιαδοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Κώστας Σεφτελής.

Επίσης, παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γιάννης Πούλος, η ψυχή του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, κ. Δημήτρης Καρακώνης, ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Ι.Κ., κ. Κώστας Φεζούδης και αρκετοί φίλοι.