Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022”

Η παρουσία του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ “Παναγία Ευαγγελίστρια” και των αθλητών του ολοκληρώθηκε κατακτώντας πολλές πρώτες θέσεις, χρυσά μετάλλια, πολλές νίκες και θέσεις στο βάθρο, διακρίσεις και πετυχημένες συμμετοχές όλων των αθλητών, στους φετινούς αγώνες των Special Olympics Hellas (Λουτράκι 2022).
🥇Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη αξία από ένα χρυσό μετάλλιο και μια πρώτη θέση είναι η ίδια η συμμετοχή ενός αθλητή σε μια διοργάνωση. Άλλωστε η συμμετοχή είναι εκείνη η οποία θα του χαρίσει αναμνήσεις, χαμόγελα, έντονα συναισθήματα και στο τέλος της κάθε διοργάνωσης θα έχει δυναμώσει τον χαρακτήρα του!
🥇Η συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις και όχι μόνο, δεν θα πρέπει να είναι προνόμιο μόνο για λίγους, αλλά θα πρέπει να είναι προνόμιο για συμμετοχή και κοινωνική ένταξη για τον τυπικό πληθυσμό και μη.
🥇Να ευχαριστήσουμε τα Special Olympics Hellas για την άψογη διοργάνωση και την ευκαιρία που έδωσαν σε όλους εμάς!
🥇Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν, τους αθλητές που εκπροσώπησαν το Σωματείο μας.

Στην Κολύμβηση: Γιώργος Μπισμπίκος, Χάρης Αναγνωστόπουλος, Γκρατσιάνο Κανάνι, Θοδωρής Αδαμόπουλος, Άγγελος Χαλκιάς, Κώστας Μπρερές, Ευγενία Μπακατσέλου.

Στο Πινγκ Πονγκ: Ιάσωνας Παγώνης.

Στο Bocce: Νίκη Ταλαμάγκα, Θοδωρής Σκοτίδης, Χρύσα Παντελάκου, Χρήστος Πιτσικάλης.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους συνοδούς Νίκο Κόμη και Μαρίνα Μινοπούλου, τον Προπονητή Στεφανίδη Παναγιώτη και τον Αρχηγό Αποστολής Χρήστο Λαζαρίδη για την άκρως επιτυχημένη εκπροσώπηση του Σωματείου μας στους αγώνες στο Λουτράκι 2022!


🥇Να συμμετέχεις, να ανταγωνίζεσαι, να αγωνίζεσαι, να νικάς, να χάνεις, να προσπαθείς, να συνεχίζεις, να μην εγκαταλείπεις! Αυτή είναι άλλωστε η πραγματική ζωή!