Εγκαίνια του νέου Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ (ΚΔΗΦ ΑμεΑ) “Παναγία Ευαγγελίστρια” στον Άλιμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του νέου Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ ΑμεΑ) στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 23, Άνω Καλαμάκι-Άλιμος, που είναι μία από τις δράσεις του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «Παναγία Ευαγγελίστρια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε: ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ.Γιώργος Αμυράς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, κ.Μιχάλης Σταυριανούδακης, η Αντίπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, κα Δήμητρα Νάνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κ.Τάσος Γαϊτάνης, ο Πρώην Υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Χάρης Θεοχάρης, η Βουλευτής της Ν.Δ., κα Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, κ Αναστάσιος Μπινίσκος, οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου, κ.Νίκος Αλεξόπουλος και Γιάννης Αντωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, κ.Κώστας Καλούδης, οι Αντιδήμαρχοι Δάφνης – Υμηττού, κα Βαρβάρα Καρακώνη και κ.Δημήτρης Γιαννακούρας, η εντεταλμένη Σύμβουλος Αλίμου, κα Κωνσταντίνα Γκώνη, το μέλος Δ.Σ της ΕΕΤΑΑ, κ.Δημήτρης Καρακώνης. Επίσης, το παρόν έδωσαν αρκετοί γονείς, φίλοι, οι εργαζόμενοι του Σωματείου και όλοι οι ωφελούμενοι.

Ευχές και μήνυμα έστειλαν ο Πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ.Γιώργος Χατζηδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο έργο το αγκάλιασε, το στήριξε και βοήθησε για να λειτουργεί σήμερα, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης. Για τον λόγο αυτόν, θεωρούμε υποχρέωσή μας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθυντής, οι εργαζόμενοι, οι γονείς και κυρίως οι 41 ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Αλίμου, κ.Ανδρέα Κονδύλη και τους συνεργάτες του. 

Άλιμος 8 Δεκεμβρίου 2021

Για το Δ.Σ.

Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Κ ΣτεφανίδηςΔημήτριος Μουγάκος