Εγκαίνια Κοινωνικής Καφετέριας Sun City

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Κοινωνικής Καφετέριας Sun City, επί της οδού Αρχιμήδους 52, στην περιοχή Αγ. Μαύρας, στην Ηλιούπολη, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και έλαβαν τιμητική πλακέτα: η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, για την αγάπη και το ενδιαφέρον της στα Άτομα με Αναπηρία και τους γονείς τους σε όλη τη χώρα, ενώ από τον Δήμο Ηλιούπολης τιμήθηκαν για την συνεχή συνεργασία και υποστήριξη τους στο έργο του Σωματείου μας, οι Αντιδήμαρχοι: Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Κώστας Σεφτελής, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιάννης Πούλος, Οικονομικών, Διοίκησης και Αδέσποτων Ζώων, κ. Απόστολος Στασινόπουλος, Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Παναγιώτης Κόκλας και Πρασίνου & Προστασίας του Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καλούδης.

Ευχές και χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κ. Τάσος Γαϊτάνης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικής Ισότητας των Φυλών Δήμου Δάφνης-Υμηττού, κα Χρύσα Θάνου και ο Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία της ΝΔ & πρώην Διευθυντής Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κος Κώστας Λολίτσας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ηλιούπολης, κ. Παναγιώτης Βιδάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γιάννης Αντζινάς και ο κ. Νίκος Παναγιωταράκος (Flip), η Προϊσταμένη του Τμήματος Εποπτείας Ελέγχου και Αξιολόγησης Νομικών Προσώπων Κοινωνικής Προστασίας, κα Αγγελική Γκίνη και από τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού, ο κ. Δημήτριος Καρακόνης.

Ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον COVID 19 και ο αριθμός των καλεσμένων ήταν περιορισμένος, εφαρμόζοντας την Νομοθεσία.