Εγκαίνια του 1ου Τοίχου Αναρρίχησης για ΑμεΑ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια του 1ου Τοίχου Αναρρίχησης για ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις του Κδαπ-Μεα Ηλιούπολης “Παναγία Ευαγγελιστρια” την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Παρευρέθηκαν, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Σωματείο μας και χαιρέτησαν ο κ Γεώργιος Σταμάτης Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλλυλεγγύης και Καταπολέμισης της Φτώχειας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, η ιατρός κα Κωνσταντίνα Παπαλά – Μπινιώρη, ο πρόεδρος της ΟΔΙΚ κ Κώστας Φεζούδης και η Πρόεδρος του Μεροποίου Φιλανθρωπικού Σωματειου, κα Έλια Θανογιάννη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δημόπουλος με χαρά παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε το Σωματείο και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά μας σε ο,τι χρειαστούμε.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαιτάνης, ο κ. Δημήτρης Νικόλκσκι, Προιστάμενος για ζητήματα των ΚΔΑΠ μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας και Πρόεδρος της Παιδικής Στέγης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παραολυμπιανικών, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης κ Γιάννης Κωστάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΑ και καθηγητής στα ΣΕΦΑΑ κ. Γιώργος Αραχωβίτης και ο καθηγητής Προσαρμοσμένης Ειδικής Φυσικής Αγωγής κ. Μανώλης Σκορδίλης.

Τέλος, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα, κ. Γιάννης Καλλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης, κ. Κώστας Σεφτελής και κ. Γιάννης Πούλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, τα Στελέχη του Ιδρύματος Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Δηγενή, κ. Ανδρέας Γεωργίου και κα Μαρία Αγραπίδου (Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος είναι η κα Παπαλά και Γραμματέας ο κ. Δημήτρης Στεφανίδης).

Επίσης, παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, όλο το προσωπικό του Σωματείου μας και αρκετοί φίλοι.